Doprava na Mostecku bude už brzy lepší. Hotový je další silniční most
Nový silniční mostek přes Srpinu v Nemilkově. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - Cestování po silnicích Mostecka se už brzy obejde bez dvou nepříjemných objížděk.

Do konce srpna by měl být zprovozněn silniční most nad železničním koridorem a řekou Bílinou mezi Mostem a Rudolicemi. Stavba je prakticky hovotá, řidiče ale stále nepouštějí zákazové značky. Objížďka dál platí silnicí okolo děkanského chrámu. Pro pěší a cyklisty je vedle nového mostu provizorní lávka.

Stavbaři již také dokončili budování nového mostku přes říčku Srpinu v Nemilkově. Tam platí povolení k uzavírce až do října, není ale už mnoho důvodů, aby se silnice neotevřela dříve. Ještě je třeba upravit značení a vrátit potok do původního koryta. Nyní vede provizorním potrubím a tok překlenuje dočasná cesta pro těžkou techniku. Objížďka vede přes Havraň, cyklisté mohou využít lávku pro pěší.

Na Mostecku nadále platí objížďky přes Záluží na silnici I/13 pod Hněvínem. I tam se staví nový most. Nyní se budují jeho pilíře. Stejně tak několik měsíců stavebních prací je ještě před dělníky v Komořanech, kde se dělá mimoúrovňové křížení rovněž na silnici I/13.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru