Násilník se rozeběhl proti dveřím a rozbil je hlavou. Za nimi se před ním schovávali tři lidé
Rozbité dveře. Foto: MP Most
Most

Most - Po půlnoci oznámil oznamovatel na linku 156, že v ul. K. H. Borovského došlo k potyčce několika osob, a došlo při ní k poškození skleněné výplně vchodových dveří. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zajistili tři osoby, které se incidentu zúčastnily.

Všichni svědci shodně uvedli, že byli verbálně a následně i fyzicky napadeni ze strany mladíka, kterého znají jen jménem. Uvedený muž se měl záměrně snažit vyvolat vulgaritami a strkáním fyzický konflikt.

"Dva muži a jedna žena se před podezřelým schovali do vchodu a zavřeli dveře. V té chvíli měl podezřelý úmyslně vyběhnout proti dveřím a rozbít hlavou dvojitou skleněnou výplň. Podle svědků se následně dal na útěk," popsala událost Veronika Loucká z Městské policie v Mostě.

Strážníci zjistili popis podezřelého a směr jeho pohybu a předali je všem motohlídkám městské policie v terénu. Muže odpovídajícího popisu během krátké chvíle strážníci zajistili a muž se k činu doznal. Podezřelého následně předali strážníci se všemi poznatky službu konajícímu policistovi Policie ČR.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru