I na mateřské je stále policistkou! Přispěla k zadržení tří podezřelých
Ilustrační foto
Most

Most - Mladá policistka, která je v současné době na mateřské, přispěla k zadržení tří osob, podezřelých z krádeže. Žena šla kolem koupaliště, když si všimla tří mužů, kteří nesli v rukách lahve s alkoholem. Díky osobní znalosti a zkušeností pojala podezření, že trojice alkohol odcizila v přilehlém obchodě.

"Okamžitě předala informaci kolegům, kterým uvedla podrobný popis trojice i trasu, kudy muži jdou. Na místo vzápětí dorazili policisté hlídkové služby, kteří okolí prohledávali a nakonec u sportovní haly trojlístek vypátrali. Muži policistům chtěli namluvit, že si alkohol koupili ve večerce, nedokázali však uvést, ve které a kolik za pití zaplatili. Nakonec přiznali pravdu," uvádí k události mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Policisté muže, který měl v ruce šest lahví za 788 korun, zadrželi a umístili ho do cely. Měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol, kdy mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu. Už v minulosti kradl a byl odsouzen.

Za krádež čtyř rumů a dvou lahví vína si od policie odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Zbývající dva muže policisté za krádež alkoholu vyřešili na místě uložením blokové pokuty v příkazním řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru