Pervitin i kokain. Mostečané obchodovali s tvrdými drogami. Jeden má na krku stovky případů!
Ilustrační foto: Zdroj Policie ČR
Most

Most - Policie obvinila dva dealery ze zločinu. Mostečané obchodovali s tvrdými drogami.

Toxi tým služby kriminální policie a vyšetřování v Mostě v rámci akce Broadway zadržel a obvinil minulý týden dva muže ve věku 44 a 40 let, oba z Mostu, ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za které obviněným hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Na mladšího podal vyšetřovatel podnět na vazební stíhání a soud Mostečana do vazby poslal.

Mladší z dvojice, který byl zadržen koncem srpna, kdy akce Broadway v centru Mostu vyvrcholila, měl u sebe neoprávněně přechovávat 11 gramů metamfetaminu, které si zrovna koupil u 44letého obviněného. „Jak zjistili kriminalisté několikaměsíčním šetřením, měl 40letý obviněný v hojné míře zásobovat zejména koncové uživatele pervitinem. Ten prodával nebo směňoval za různé zboží na předem domluvených místech. Celkem měl v loňském i letošním roce obstarat a prodat nebo směnit ve více jak 600 případech nejméně 70 gramů metamfetaminu. Jednání se dopustil i přesto, že byl za přečin distribuce drog odsouzen k dvouletému nepodmíněnému trestu, který vykonal předloni,“ uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Druhý, 44letý Mostečan, byl zadržen téhož dne na stejném místě. Kriminalisté u něj i v bytě, kde provedli domovní prohlídku, zajistili drogu. Muž měl přechovávat neoprávněně pro jiného 197 gramů metamfetaminu a 17 gramů kokainu.
Kromě toho měl loni i letos drogu prodávat a to nejméně v patnácti případech, většinou dalším dealerům. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru