Dopravní policie měla o víkendu napilno! Odhalovala přestupky a dohlížela na okolí autodromu
Doprava v okolí autodromu o víkendu řádně zhoustla. Toto je provizorní parkoviště u Matyldy. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - O víkendu proběhla na Mostecku poslední prázdninová republiková dopravní akce, jejímž cílem je ovlivnit nehodovost na pozemních komunikacích. Hlídky sledovaly provoz na komunikacích I. třídy a na místních komunikacích v obcích.

Během akce policisté zastavili a zkontrolovali 37 vozidel a odhalili 14 přestupků v dopravě. Za 12 z nich uložili muži zákona řidičům pokuty v příkazním řízení. Jeden motorista porušil stanovenou rychlost, sedm osob nemělo bezpečnostní pásy, u jednoho vozu byl zjištěn nevyhovující technický stav a jeden motorista nepředložil policistům doklad o pojištění odpovědnosti.

"Hlídky dopravní policie zároveň dohlížely na bezpečnost na silnicích při konání mezinárodních automobilových závodů Czech Truck Prix 2019 v okolí mosteckého autodromu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru