Novinka na Mostecké slavnosti: Takhle to bude fungovat s vratnými kelímky
Novinkou na slavnostech budou vratné kelímky. Ilustrační foto
Most

Most - Město Most jde ruku v ruce s ekologií a chce vás do toho zatáhnout taky! Na letošní ročník Mostecké slavnosti je přichystaná novinka v podobě vratných kelímků, které šetří životní prostředí a vám poslouží v případě zájmu jako suvenýr.

Vratné kelímky omezí na Mostecké slavnosti spotřebu jednorázových plastů a ulehčí okolí od zbytečného odpadu. Ekologický efekt začíná již při objednání vašeho nápoje, kdy si kelímek oproti vratné záloze odnášíte a po použití zase vracíte zpět. Poté kelímek putuje do mycího centra a po hygienickém mytí a ošetření se vrací zpět do oběhu na další den, koncert či festival. Tím je eliminováno velké množství jednorázových plastových kelímku, které musí být složitě a náročně likvidovány.

Kelímky jsou zálohované padesátikorunou. A pozor, za poškozený kelímek se záloha nevrací! Více informací najdete na www.mosteckaslavnost.cz a v infografikách níže.

0409kelimky

0409kelimky2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru