Jak má vypadat Znovuzrození parku Střed? Most vyhlásí architektonicko – krajinářskou soutěž
Park Střed v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Město Most vyhlásí architektonicko – krajinářskou soutěž na Znovuzrození parku Střed.

Radní vzali na vědomí informace o přípravě architektonicko - krajinářské soutěže Znovuzrození parku Střed, která bude vyhlášena 25. září 2019 jako užší, jednofázová a neanonymní.

Dne 4. prosince 2019 se uskuteční prohlídka zájmového území a úvodní workshop pro soutěžící. Odevzdání soutěžních návrhů soutěžícími bude nejpozději do 26. února 2020. Soutěžní návrhy by měly respektovat finanční limit 60 milionů korun včetně DPH na celkovou rekonstrukci parku. Ř

ešení by mělo vycházet z finančních možností města na údržbu parku a být tak v souladu s dlouhodobou udržitelností jeho budoucího užívání a péče. Současné odhadované náklady na údržbu parku jsou ve výši jeden milion korun včetně DPH za rok.

Zveřejnění výsledků soutěže proběhne nejpozději do 31. března 2020.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru