Muž odcizil seniorům televizi. Do půl hodiny byl v rukou Policie ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámila pracovnice domu s pečovatelskou službou, že se jim někdo přes zavřené okno vloupal do společenské místnosti a odcizil televizi.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelkou. Pracovnice domu s pečovatelskou službou uvedla, že viděla dva muže, kteří vylezli z okna v přízemí a s televizí v ruce utíkali pryč.

Dále oznamovatelka popsala podezřelé osoby a udala směr jejich pohybu. Strážníci tyto informace předali operačnímu středisku a všem hlídkám. Jedna z motohlídek následně uviděla muže odpovídajícího popisu. "Strážníci podezřelého zajistili a po prokázání totožnosti ho převezli na místo činu, kde ho se všemi poznatky a záznamem z kamerového systému předali službu konajícímu policistovi Policie ČR," uvedla k úspěšnému a rychlému zásahu Veronika Loucká z Městské policie v Mostě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru