Muž ubytoval kamaráda, ten ho připravil o notebook i playstation
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nevděčně se zachoval 24letý muž z Mostu. Tomu poskytl na pár dnů střechu nad hlavou jeho známý z Mostu. Ten se však místo vděku dočkal okradení.

Když přišel jednoho dne z práce domů, známého ve svém bytě již nenašel. "Nenašel ovšem ani svůj notebook, playstation s hrami, přenosný přehrávač a další věci, vše v hodnotě 7200 korun. Marně poté povedenému nocležníkovi volal. Policie odcizené věci již nezajistila," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláko.

Ukradené věci měl Mostečan údajně prodat v různých bazarech a peníze utratil za pití a hry. Vyšetřovatel 24letého Mostečana obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru