V parku v centru města začala stavba ledového kluziště
Stavba ledového kluziště v parku vedle magistrátu začala. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Když to dovolí klimatické podmínky, bude provoz mobilního kluziště spuštěn již v listopadu. Začalo se již s jeho stavbou.

V loňské sezoně navštívilo ledovou plochu, umístěnou v parčíku mezi budovou magistrátu a hotelem Cascade, více než 10 tisíc bruslařů. Kdo neměl brusle vlastní, mohl si je půjčit, stejně tomu bude i letos.

Jako ve dvou předchozích sezonách, budou kluziště v dopoledních hodinách navštěvovat děti z mateřských a základních škol. V odpoledních a podvečerních hodinách pak bude sloužit široké veřejnosti. Jeho provoz se předpokládá do konce ledna příštího roku. U kluziště bude k dispozici občerstvení, půjčovna bruslí a zázemí pro bruslaře.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru