Pětiletý chlapec vylezl na tuto betonovou věž a nemohl dolů, zachraňovali ho strážníci
Vyústění vzduchotechniky u sportovní haly. Foto: MP Most
Most

Most - Mostečtí strážníci v minulých dnech několikrát pomáhali obyvatelům města. Zachraňovali dítě z výšky, lezli přes plot pro míč a pomáhali nejisté řidičce vyjet z parkovacího místa.

Na linku 156 oznámil oznamovatel, že v parku Střed několik dětí vylezlo na přibližně pět metrů vysokou stavbu výduchu vzduchotechniky za sportovní halou a nyní pravděpodobně nemohou slézt dolů. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili malého, přibližně pětiletého chlapce, který se bál slézt dolů. Strážníci chlapce uklidnili a pomohli mu bezpečně slézt dolů. Následně strážníci děti poučili o tom, že se mohly vážně zranit a upozornili je, aby si na místě již nehrály.

Další oznamovatel oznámil na linku 156, že v ul. J. Vrchlického, poškozují tři mládežníci oplocení dětského hřiště. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili skupinu chlapců, kterým spadl míč do prostoru uzamčeného hřiště, a hledali způsob, jak se k němu dostat. Strážníci zjistili, že k poškození oplocení nedošlo a míč chlapcům vyndali. Děti strážníkům poděkovaly.

V ranních hodinách oznámila na linku 156 řidička, že v ulici Slovenského národního povstání nemůže vyjet z parkovacího místa, protože ji zablokovalo jiné vozidlo. Na místo se dostavila hlídka strážníků, kteří nezjistili žádný dopravní přestupek ani překážku, která by bránila vyjetí vozidla. Řidičce následně pomohli s vozidlem vyjet. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru