Během dvou dnů volala žena třikrát na pomoc strážníky. Důvodem byl vždy stejný muž
Během dvou dnů volala žena třikrát na pomoc strážníky. Foto: MP Most
Most

Most - Před půlnocí požádala o pomoc strážníky 40letá žena, která uvedla, že je její přítel podnapilý a demoluje zařízení bytu. K události byly vyslány dvě motohlídky městské policie.

Strážníci se na místě spojili s oznamovatelkou, která je požádala, aby muže vykázali z bytu. Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti, podnapilý muž však neuposlechl a začal strážníky vulgárně napadat. Jeho agresivita se stupňovala, proto museli strážníci použít donucovací prostředky.

Agresivnímu muži přiložili pouta a převezli ho do nemocnice na ošetření po použití donucovacích prostředků. Vzhledem k tomu, že si oznamovatelka nepřála oznamovat událost na Policii ČR, byl přestupek projednán na místě uložením tisícikorunové pokuty za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci.

Následující den po půlnoci volala strážníky stejná žena s prosbou o vyslání hlídky strážníků, že je její přítel opět podnapilý a agresivní a domáhá se vstupu do jejího bytu. Strážníci na místě muže uklidnili, žena mu předala jeho osobní věci a muž odešel.

Na místo se však vrátil po osmé hodině ranní a začal ženu opět napadat. Na místo se dostavili strážníci, kteří muže z bytu vykázali. Oznamovatelce opětovně doporučili celou věc oznámit na Policii ČR, která může zajistit prostřednictvím zákonných opatření její ochranu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru