Muž bez řidičáku ukradl na návštěvě klíčky od auta, ujel a zaparkované auto pak odtáhli
Klíčky od auta. Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Na zákazy zřejmě nedbá 29letý muž z obce na Mostecku. Na návštěvě odcizil klíčky od auta a s vozem odjel, má přitom zákaz řízení.

Muž byl v Mostě na návštěvě u známého, kde byl i další muž, kterého neznal. Využil chvilky nepozornosti dvojice a ze stolu měl odcizit nepozorovaně klíčky od vozidla neznámého muže. Vozidlo následně užil k jízdě, ač má od soudu vydán zákaz řízení všech motorových vozidel.

Vůz nechal týž den odstavený v jiné ulici, kde bylo auto odtaženo z důvodu čištění komunikace. Policie muže obvinila z přečinů neoprávněného užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž je v současné době ve výkonu trestu odnětí svobody, kde se odpykává jiný trest.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru