Strážníci vyjeli řešit hádku a odkládání odpadu, místo toho zajistili ve dvou případech muže hledané Policií ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku městské policie oznámila oznamovatelka, že se v bungalovu na Benediktu napadá několik osob a požádala o vyslání hlídky strážníků, protože se obává, že došlo k poškození vybavení bungalovu.

Strážníci na místě zjistili dvě osoby, které uvedly, že mezi nimi došlo k partnerské hádce, ale k fyzickému napadení nedošlo. Nedošlo ani k poškození vybavení. Při ověřování totožnosti však strážníci zjistili, že kontrolovaný muž je osobou hledanou Policií ČR. Strážníci provedli bezpečnostní kontrolu, jestli u sebe muž nemá zbraň, a následně hledaného se všemi poznatky předali Policistům Policie ČR.

Na tísňovou linku městské policie oznámil oznamovatel, že do dvora mezi bloky 93 a 94 neznámí muži vynášejí nekomunální odpad, který ukládají před dům a ke kontejnerům. Strážníci na místě zjistili tři muže, kteří uvedli, že vyklízejí byt a čekají na dodávku, která vše odveze na sběrný dvůr Technických služeb města Mostu. Strážníci ověřili totožnost mužů a vyčkali, zda dodávka přijede, a poté dohlédli, aby muži veškerý odpad skutečně naložili do vozidla.

O jednom z mužů se strážníci domnívali, že se jedná o osobu hledanou Policií ČR, a přes operační středisko si tuto skutečnost potvrdili. Zatímco muži nakládali nábytek do dodávky, strážníci přivolali hlídku Policie ČR a hledaného muže předali se všemi poznatky službu konajícímu policistovi. (lou)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru