Podnapilý muž řádil na mosteckém nádraží. Nadýchal neuvěřitelné čtyři promile!
Zpitého muže museli dopravit do Teplic na záchytku. Ilustrační foto
Most

Most - O pomoc strážníků požádala obsluha občerstvení na nádraží ČD, kde se podle oznamovatelky pohyboval podnapilý muž, který slovně napadal zákazníky a poškozoval vybavení prodejny.

Na místo byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili uvedeného muže. Ten se strážníkům doznal a uhradil na místě uloženou pokutu. Následně byl muž z prostoru nádraží vykázán.

Po deseti minutách strážníky přivolal pracovník ostrahy nádraží, že muž, kterého vykázali, leží na zemi v nádražní hale a slovně napadá cestující. Strážníci se na místo vrátili a provedli u muže dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v krvi, nadýchal 3,8 promile.

Strážníci proto muže odvezli po ošetření v nemocnici do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru