Úklidová firma v Mostě začala sama od sebe dezinfikovat veřejná místa ve městě
Dezinfekce autobusové zastávky v Mostě. Foto: Úklid Pohoda
Most

Most - Svět bojuje s nákazou Covid-19. Riziko nakažení novým virem se rozhodla v Mostě snižovat místní úklidová firma. Dezinfikuje zastávky městské hromadné dopravy.

V Česku je přes osm stovek nemocných, první potvrzenou nákazu již hlásí i nedaleký Litvínov. U nemocnice je odběrové místo, kde zdravotníci testují lidi doporučené hygienickou stanicí. Dá se předpokládat, že u jediného nakaženého na Mostecku nezůstane.

"I nás trápí tento stav, který momentálně nastal na celém území České republiky. Z toho důvodu se náš tým jako první snažil vydezinfikovat zastávky v Mostě, kde se během dne vystřídá několik desítek lidí," vysvětluje Martin Fajner, jednatel firmy Úklid Pohoda.

Nešlo o žádnou objednávku, firma tak učinila ze svého rozhodnutí a zdarma.

{article 153021}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru