Krajská zdravotní třídí příchozí pacienty do mostecké nemocnice
Třídící stan. Foto: KZ
Most

Most - Krajská zdravotní, pod kterou patří i Nemocnice Most, třídí příchozí pacienty ve všech svých nemocnicích. Zavedení triážových míst souvisí s epidemiologickými opatřeními kvůli šíření viru v České republice způsobujícím onemocnění Covid–19.

„Žádáme všechny pacienty, aby návštěvu lékaře omezili na nezbytné minimum. Nejlépe volit nejprve telefonické spojení. Děláme pro vás maximum. Děkujeme za pochopení,“ uvedl MUDr. Aleš Chodacki, náměstek pro řízení zdravotní péče Krajské zdravotní.

Od pátku 20. března 2020 upravila Krajská zdravotní vzhledem k minimálnímu provozu při současné epidemiologické situaci provozní dobu polikliniky mostecké nemocnice ve všední dny tak, že budova se uzavře v 15 hodin. Otevírací doba Nemocniční lékárny bude ve všední dny od 7 do 15 hodin.

Triážová místa v jednotlivých nemocnicích:

  • Nemocnice Děčín, o. z., prostor za budovou „J“ (ředitelství), U Nemocnice 1, 405 99 Děčín II
  • Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., plocha před budovou „B“, Sociální péče 3316/12A, 400 11 Ústí nad Labem
  • Nemocnice Teplice, o. z., prostor před vstupem na urgentní příjem - budova „F“, vestibul polikliniky za komerční zónou - budova „A“ (6:30 – 15:30 hodin), Duchcovská 53, 415 29 Teplice
  • Nemocnice Most, o. z., vstup na centrální příjem v pavilonu „C“, vestibul polikliniky v pavilonu „A“ (7.00 – 15.00 hodin), J. E. Purkyně 270, 434 64 Most
  • Nemocnice Chomutov, o. z., vchod pro veřejnost možný z Edisonovy a Beethovenovy ulice, budova „G“, Kochova 1185, 430 12 Chomutov
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru