Podnikatelé z Mostu zdarma vozí občerstvení do lékárny, hasičům i policistům na hranice
Foto: restaurace Nautico
Most

Most – Už několik dní vozí do nemocnice, policistům ve městě i na státních hranicích, hasičům, ale i lékárníkům kávu a dezerty mostecká pizzerie Nautico. Nabízí také zprostředkování pomoci.

Zapojit do charitativní akce na podporu záchranářů, ale třeba i prodavaček, se může i mostecká veřejnost. Stačí kontaktovat Nautico nebo tam dárky rovnou přinést. Vše se poté rozváží v ochranných prostředcích, aby se minimalizovalo riziko případného přenosu nákazy.

Restaurace zvažuje, že do svého dobročinného projektu zapojí i bezdomovce, které by rádi obdarovali za pár dní.

Nautico není jediné, které pomáhá. Zaměstnanci pizzerie u Centralu si uvědomují, jak je náročná práce strážníka, a proto městské policii v těchto obtížných dnech poslali na přilepšenou pizzy a nápoje.

V Litvínově Vietnamci uspořádali sbírku a městu předali 35 tisíc korun a také 500 roušek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru