Městská správa sociálních služeb testuje své zaměstnance na koronavir. Všechny byly negativní!
Testování zaměstnanců v Městské správě sociálních služeb. Foto: město Most
Most

Most - K dnešnímu dni bylo v Městské správě sociálních služeb v Mostě provedeno u všech zaměstnanců pobytových služeb celkem 242 rychlotestů s negativním výsledkem na onemocnění COVID-19.

U dvou zaměstnanců proběhnou testy dnes. V úterý 28. dubna 2020 pak začne další kolo po 14 dnech od zahájení testování. Vyplývá to z opatření, které vydalo Ministerstvo zdravotnictví ČR.

„Péče o naše seniory je v těchto dnech velmi psychicky náročná. Jde o životy našich klientů a bezpečí zaměstnanců. Všichni děláme maximum proto, aby koronavir nepronikl mezi naše klienty a my je ochránili,“ zdůrazňuje ředitelka Městské správy sociálních služeb Most Jarmila Kotyzová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru