Agresivní pacient v nemocnici! Potřeboval pomoc, ale neuměl se podle toho chovat
Strážníci asistují v nemocnici u agresivního pacienta. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Na linku tísňového volání Městské policie v Mostě se ve středu večer obrátil personál mostecké nemocnice. Zdravotníci žádali strážníky o asistenci při ošetření vulgárního o agresivního pacienta.

Hlídka po příjezdu na místo byla kontaktována zdravotní sestrou, která strážníky doprovodila k pacientovi, který se v nemocnici choval velice vulgárně a hrubě a údajně se nemohl postavit na nohy.

Vzhledem k jeho chování museli být strážnici přítomni jeho veškerému vyšetření. Po jejich ukončení a jakmile dostal do ruky lékařskou zprávu, byl z nemocnice vykázán. Ten okamžik muž sesedl zvozíku a z nemocnice odešel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru