Senior vytratil klíče, mladíkovi zase spadly do kanálu. Další skončily v podzemním kontejneru
Ilustrační foto
Most

Most - Na lince 156 požádal o pomoc strážníků senior, který uvedl, že si omylem zabouchl dveře a klíče nechal doma. Strážníci na místě zjistili, že zámek je pravděpodobně bezpečnostní nebo je uzamčený, ale senior tvrdil, že klíče nechal doma. Strážníci přivolali zámečníka, který seniorovi byt zpřístupnil.

Než strážníci nasedli do služebního vozidla, napadlo je prohledat okolí kontejnerového stání, jestli starší muž nezapomněl, že si klíče vzal s sebou, a nevytratil je při vyhazování odpadu. Po chvíli klíče skutečně našli a předali seniorovi.

Mladý muž se obrátil na linku 156 s prosbou o pomoc, že mu klíče zapadly do kanálu. Strážníci použili žebřík, který je součástí služebního vozidla, klíče v kanálu našli, a předali mladíkovi.

Na linku 156 se také obrátila žena, které spadly klíče do polopodzemního kontejneru. I v tomto případě si strážníci poradili. Vyrobili z dostupných zdrojů provizorní nástroj – lištu s háčkem, a klíče z kontejneru vyndali. Všichni zúčastnění strážníkům poděkovali za pomoc.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru