Vloupání do firmy objasněno! Krádež nářadí má na svědomí povedená dvojice recidivistů
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Obrničtí policisté objasnili případ vloupání do firmy v jedné obci na Mostecku. Podle nich má vloupání na svědomí dvojice mužů z Mostu ve věku 37 a 36 let, které vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže vloupáním ve spolupachatelství. Povedená dvojice si měla z areálu firmy odnést nářadí v hodnotě 29 300 korun.

Jak s lupem obvinění naložili, policistům neuvedli. Oba dva byli již za krádež odsouzeni, starší přišel z vězení loni a druhý je nyní v podmínce. Za krádež jim hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest odnětí svobody. Muži jsou stíháni na svobodě.

"Ke krádeži mělo dojít již v létě. Dvojice v noci vylomila plotový díl u 180 cm vysokého oplocení kolem areálu firmy. Muži na místě měli vniknout do trafostanice, ze které měli odcizit kabel a zkratovací soupravu, vše za sedm tisíc korun. V areálu se měli dále vloupat do stavební buňky a z ní měli odnést motorové pily, vrtačky a další věci za více než 10 tisíc korun. Podívali se i do skladu, kam vnikli násilím, a s sebou si měli vzít elektrický kompresor, horkovzdušné pistole a jiné nářadí. Policisté odcizené věci už nezajistili," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru