Nervózní a roztěkaní. Řidiči byli při kontrole na první pohled pod vlivem drog
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Policisté hlídkové služby a obvodního oddělení Most Zahradní přistihli minulý měsíc při kontrolách silničního provozu čtyři motoristy, kteří byli ovlivněni při řízení motorových vozidel návykovou látkou.

Řidič fordu z Mostu byl hlídkou kontrolován za Mostem u čističky odpadních vod, kde řídil své vozidlo. Byl nervózní a roztěkaný. Motorista z Obrnic narazil na silniční kontrolu večer na silnici I/13 u mosteckého nádraží. I on jevil známky užití návykové látky.

Třetí řidič neunikl kontrole v ulici Vtelenská v nočních hodinách. Policisté na něm viděli patrné známky nervozity. Čtvrtý hříšník za volantem byl kontrolován na silnici v Obrnicích.

"Všichni měli pozitivní testy na návykové látky, podezření z užití drogy následně potvrdily i výsledky toxikologických expertiz, které ukázaly na přítomnost metamfetaminu. Policisté motoristům ve věku 26, 29, 31 a 46 let sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykových látek," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru