REKLAMA
Zfetovaná žena bez řidičáku kličkovala nocí bez rozsvícených světel. Jiná opilá ujela od nehody
Ilustrační foto
Most

Most - Po třetí hodině ranní motohlídka strážníků uviděla vozidlo, které nemělo rozsvícená světla a podezřele kličkovalo. Hlídka městské policie jej zastavila v ulici Barvířská. A ukázala se řada potíží, kterým bude muset nyní řidička auta čelit.

Při kontrole dokladů potřebných k řízení motorového vozidla řidička sdělila, že si řidičský průkaz a ostatní doklady zapomněla doma. Dále uvedla, že jí nedávno skončil trest zákazu řízení motorových vozidel. Při jednání se strážníky řidička působila, jakoby byla pod vlivem omamných nebo psychotropních látek. Z důvodu podezření ze spáchání trestného činu strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR. Policisté u ženy provedli orientační zkoušku na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle s pozitivním výsledkem. Dále bylo zjištěno, že má tzv. blokaci řidičského oprávnění a již v minulosti měla zákaz řízení. Řidičku si se všemi poznatky na místě převzali policisté Policie ČR.

Na linku 156 oznámil oznamovatel, že do stožáru veřejného osvětlení nabouralo vozidlo a řidič od nehody ujel. Zároveň vozidlo popsal a uvedl jeho registrační značku a směr jeho jízdy. O události byli informováni operátoři kamerového systému a všechny motohlídky a po chvíli jedna z nich vozidlo našla zaparkované na parkovišti. Strážníci zjistili poškození na vozidle, která odpovídala dopravní nehodě, a o nalezeném vozidle informovali policisty PČR. Následně se k vozidlu dostavila řidička, která uvedla, že toto auto před chvílí řídila, ale není si vědoma žádné nehody.

Policisté následně provedli u řidičky dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem více než 2 promile alkoholu v dechu. Strážníci ještě provedli kontrolu dalších vozidel na trase, kterou řidička jela, a zjistili další poškozené vozidlo. Strážníci předali celou událost se všemi poznatky a dokumentací Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru