REKLAMA
Muž z Mostecka kradl v prodejnách drahé mobily. Jednou ho neúspěšně honili
Ilustrační foto
Most

Most - Mostecký policejní vyšetřovatel trestně stíhá 37letého muže z Mostecka. Ten čelí obvinění z krádeže. Kriminalisté ho nyní zjistili jako osobu, která podle nich stojí za čtyřmi skutky v podobě odcizení mobilních telefonů v prodejnách.

Muž měl vždy vstoupit do elektro obchodu a odcizit z volného výběru mobilní telefon, a to vždy během pracovní doby. Třikrát se mu to mělo povést v Mostě a jedenkrát v Ústí nad Labem. Krádeže jsou datovány do přelomu ledna a února.

"V jednom z mosteckých případů byl pronásledován pracovníkem prodejny a náhodným zákazníkem, bohužel ale neúspěšně. Spravedlnosti však neunikl nadlouho, kriminalisté ho na základě místní znalosti a šetření ustanovili. Muž vinu nepopíral a policistům uvedl, že odcizené mobily prodal a peníze následně použil pro svoji potřebu," uvedla mluvčí policistů Alena Bartošová.

Uvedeným jednáním měl způsobit škodu bezmála 70 tisíc korun. Policejním vyšetřovatelem je stíhán na svobodě. Díky trestní minulosti nad Mostečanem visí hrozba až tříletého vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru