REKLAMA
Muž se čtyřikrát vloupal na to samé místo! Odnášel si vybavení na zahrádku
Muž chtěl mít asi hezkou a levně vybavenou zahradu. Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí policisté v těchto dnech obvinili 28letého muže z Mostecka ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním. Podle nich se měl v první polovině ledna čtyřikrát vloupat do stejného objektu.

Zaměřit se měl na sortiment prodejny pro kutily a zahrádkáře. Po násilném vniknutí do venkovních prostor obchodu si měl vybírat různé zboží; v jeho batohu a přineseném pytli následně mizely různé truhlíky, květináče a další zahradní keramické dekorace.

Během posledního „nočního výletu“ byl vyrušen a lup naházený do igelitového pytle tam zanechal. Poté z místa utekl.

"Při opakovaných návštěvách v cizím objektu si měl přivlastnit věci za více jak 17 tisíc korun. Poškození oplocení objektu bylo vyčísleno na cca 3 tisíce korun. Obviněný se policistům přiznal. Očividně se ale neponaučil ze své minulosti, za obdobnou majetkovou kriminalitu byl v uplynulých třech letech vícekrát pravomocně odsouzen," uvedla mlučí Policie ČR Alena Bartošová.

Vzhledem k tomu mu nyní hrozí odnětí svobody až na tři léta. Stíhán je na svobodě. Věc je nadále ve vyšetřování.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru