REKLAMA
Revizor a ochranka pomohli v Mostě zajistit muže, kteří byli v celostátním pátrání
Foto: MP Litvínov
Most

Most - Strážníci mostecké městské policie ve městě v minulých dnechzajistili čtyři muže, po kterých pátrala Policie ČR. Pomohl jim revizor i ostraha obchodu.

Při kontrolní činnosti v lokalitě „stovek“ strážníci uviděli osobu, o které věděli, že je v celostátním pátrání, a je na ní vydán příkaz k zatčení. Strážníci muže zajistili a při bezpečnostní prohlídce u něj zjistili nůž s černou rukojetí. Strážníci mu zbraň odebrali a na místo přivolali Policii ČR. Hledaného muže i se zbraní si převzal službu konající policista.

Dalšího celostátně hledaného muže strážníci zajistili, když jel tramvají bez platné jízdenky. Při kontrole jeho totožnosti, o kterou požádal revizor, zjistili, že je kontrolovaný muž na seznamu hledaných osob.

Dalšího hledaného muže pomohl zajistit pracovník ostrahy obchodu, který zachytil muže, který odcizil slivovici v hodnotě 299 Kč. Při lustraci pak bylo zjištěno, že se jedná o zájmovou osobu pro PČR z důvodu majetkové trestné činnosti. Strážníci muže předali Policii ČR.

Dalšího muže v pátrání strážníci zajistili, když projednávali přestupek v dopravě. Při lustraci přestupce zjistili, že se jedná o hledanou osobu. Muž dostal pokutu 200 Kč a putoval na Policii ČR.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru