REKLAMA
Muž čtyřikrát zaútočil na přítelkyni. Klidně byl agresivní i ve vlaku a u nádraží
Ilustrační foto
Most

Most - Obvinění ze spáchání několika trestných činů si od mosteckého policejního vyšetřovatele v těchto dnech vyslechl 43letý muž. Jedná se ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování, výtržnictví a vydírání.

Podle policistů měl čtyřikrát zaútočit na svoji přítelkyni. Na její adresu dle nich směřovaly vulgární nadávky a výhrůžky likvidací, poškozená při napadení měla utrpět i nějaká zranění. "Přímá agrese se měla odehrát v Mostě u nádraží a v blízkosti Kauflandu, v jednom z případů v Žatci před nádražím ČD s pokračováním ve vlaku. Poškozená si měla vyslechnout i výhrůžný telefonát," uvádí mluvčí policistů Alena Bartošová.

Jednání obviněného je datováno do loňského roku. V případě, že bude stát před soudem, může si vyslechnout trest odnětí svobody až na čtyři léta.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru