REKLAMA
Muži se měli pokusit vykrást auto, pak nocí marně ujížděli na kolech
Ilustrační foto
Most

Strážníci našli a předali policii dva muže podezřelé z pokusu o násilné vniknutí do vozidla

Most - Po jedné hodině ranní oznámil v minulých dnech mostecké městské policie muž, že viděl dvě osoby, které se mu pokusily vloupat do vozidla, a uvedl jejich popis a směr pohybu. Také uvedl, že odjeli na jízdních kolech. Na místo byly vyslány motohlídky městské policie, které provedly kontrolu okolí se zaměřením na pohyb popsaných osob.

V ulici K. H. Borovského následně jedna z motohlídek strážníků uviděla osobu na jízdním kole, která po spatření hlídky začala ujíždět podél bloku 518 směrem do ulice V. Řezáče. Strážníci informovali ostatní hlídky o jeho pohybu a po chvíli muže zajistili.

Další motohlídka pak zajistila i druhého podezřelého muže na kole. Oba muži se strážníkům doznali k pokusu o násilné otevření vozidla. Oba podezřelé strážníci předali policistům k dalším úkonům.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru