Kvůli krádeži se v ulicích Mostu střílelo. Agresorovi hrozí až tři roky vězení
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Most

Most – Scénka jako na divokém západě se odehrála na samotném konci dubna letošního roku v Mostě. Došlo zde ke střelbě.

Dvě menší skupinky osob se setkaly v odpoledních hodinách ve staré mostecké zástavbě. Důvodem konfrontace bylo vyřešení jisté krádeže, ke které došlo předešlý den. Jedna skupina se od té druhé dožadovala vydání odcizených věcí.

Malá část lupu vrácena byla, ale po dotazu ke zbytku se jeden muž údajně zalekl a tasil expanzní pistoli. S tou pak přímo na ulici proti oponentovi dvakrát vystřelil. U toho Mostečan vyhrožoval, že všechny postřílí," popsal situaci policejní mluvčí Václav Krieger.

Žádný z účastníků potyčky nebyl zraněn a na místo byla přivolána policejní hlídka, která vzniklou situaci na místě uklidnila. Střelec ve věku 43 let si na obvodním oddělení převzal sdělení podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a nebezpečné vyhrožování. Za tuto hrubou neslušnost doprovázenou výhružkami se zbraní hrozí podezřelému v případě uznání viny až tříleté vězení," dodal mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru