Nejprve slavili, pak se poprali. A jeden z nich kousl policistu do nohy
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu násilí proti úřední osobě 28letého muže z Litvínova. Předcházela tomu oslava a popíjení.

Muž se měl v centru Litvínova v neděli kolem 21. hodiny poprat se svým bratrem. Poté co na místo přijela hlídka policie, se jeden z dvojice dal na útěk směrem k parku a neuposlechl výzvy policistů. Policisté ho pronásledovali a nakonec ho zadrželi.

"Muž se aktivně bránil a hlídka proti němu použila donucovací prostředky. Agresivní byl i po převozu na policejní oddělení, kde se pokusil sám sebe poškodit. Službu konající policista se mu v tom snažil zabránit a muž se mu silně zakousl do holeně a nechtěl povolit. Policista utrpěl lehké povrchové zranění," uvedla k případu Ludmila Světláková, mluvčí Policie ČR v Mostě.

Muž skončil v policejní cele. Dechová zkouška u něj nebyla provedena, zajištěný jí totiž nebyl schopen. Jevil známky podnapilosti.

Dvojice před výtržností měla navštívit několik restaurací, kde oslavovala. Vyšetřovatel obviněného stíhá na svobodě. Za toto jednání mu hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody, dodala mostecká policie.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru