REKLAMA
Kluziště je otevřeno déle, přivítají na něm olympiádu a hlídají ho strážníci
Mostečtí strážníci kontrolují kluziště a jeho okolí. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Kluziště, které bylo vybudováno mezi budovou magistrátu a hotelem Cascade, prodloužilo svůj provoz až do 14. února. Na programu má mimo jiné Přivítání XXIII. zimních olympijských her.

Vítání olympiády se uskuteční v pátek 9. února od 15 hodin. Na programu bude po zahájení vedením města vystoupení krasobruslařů (od 15:15 hodin), rychlobruslařský závod (od 15:30 hodin, kategorie do 8, 12 a 15 let), samostatné nájezdy či střelba gólů (od 16:30 hodin) a vyhlášení výsledků (v 17:30 hodin).

Samotné kluziště pak bude v provozu až do středy 14. února, kdy bude sezona slavnostně ukončena diskotékou. V únoru došlo rovněž ke změně provozní doby (od pondělí do pátku od 15 do 18 hodin, v sobotu a v neděli od 13 do 18 hodin.

Ve večerních hodinách kontrolují kluziště a okolí hlídky strážníků. Město totiž eviduje již jeden případ, kdy technologii někdo záměrně poškodil a ledovou plochu na krátkou dobu tak odstavil z provozu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru