Soud poslal do vazby muže, který v prosinci na ulici okradl starší ženu. Hrozí mu až desetiletý trest
Ilustrační foto
Most

Most - Okresní soud poslal na podnět policie do vazby 27letého muže z Mostu, poté co mostečtí kriminalisté objasnili díky osobní a místní znalosti případ loupeže z prosince loňského roku a vyšetřovatel muže obvinil ze zvlášť závažného zločinu loupeže.

Podle výsledků šetření měl obviněný muž v ulici Vítězslava Nezvala okolo poledne na chodníku přistoupit ke starší ženě a chytit ji za kabelku. Tu chtěl ženě vytrhnout z ruky, napadená se bránila a o kabelku se s mužem přetahovala. Nakonec ji ale neudržela a obviněný s ní utekl pryč.

"Z místa loupeže muž utekl neznámo kam. Žena za ním běžela, ale nedohonila ho. Okradená přišla o klíče, mobilní telefon, osobní doklady, platební kartu a finanční hotovost. Policisté z odcizených věcí zajistili jen mobil. Obviněnému může soud za loupež uložit až desetiletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru