Zloděj si v prodejně ukryl pod bundu dvoje rifle. Ukradl i dvě lahve becherovky a 10 masoxů
Ilustrační foto
Most

Most - Na ostražitou ochranku narazil 30letý muž z Mostu. Ten byl v mosteckém obchodním domě v jedné z prodejen s oděvy. Ze zboží si vybral dvoje rifle, které si ukryl pod bundu a poté zamířil k východu z prodejny. Pracovníci prodejny ho na místě zadrželi a lup mu odebrali.

"Podnikavec byl předán policii. Ta muži s ohledem na kriminální minulost sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Lup v hodnotě 1 100 korun byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Na policii však nebyl poprvé. V lednu ukradl z prodejny dvě lahve becherovky. Na místo se vrátil ve stejný den znovu a do ponožky a pod bundu si schoval dvě lahve stejné značky. Tentokrát ho pracovníci prodejny zadrželi a přivolali policii.

"O dva dny později v mosteckém supermarketu měl odcizit 10 balení masoxu, které si dal do kapsy bundy. Prošel pokladnou bez zaplacení. Na místě byl zadržen. I za tyto krádeže si od policistů odnesl záznamy o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru