V Litvínově zmizely dvě jízdní kola, třetí bylo ukradeno v Mostě. Má krádeže na svědomí stejný pachatel?
Ilustrační foto
Most

Most, Litvínov - Neznámý pachatel tento týden zřejmě v noční době vstoupil do domu v litvínovské ulici Čapkova. Dostal se násilím do kočárkárny, ze které odcizil pánské jízdní kolo černé barvy. Poškozený cyklista odhadl cenu kola na částku 10 000 korun.

"Možná stejný lapka překonal tento týden v noční době oplocení u rodinného domu v Litvínově a z přístřešku odcizil pánské trekové jízdní kolo v hodnotě 8 000 korun a s sebou vzal i sekeru. Do třetice jízdní kolo zmizelo i z garáže v mostecké ulici Pionýrů, kam nezvaný host vnikl za použití násilí a odcizil i tlakovou myčku. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 15 000 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru