Další útok dětí kameny v Mostě? Tentokrát proti tramvajové zastávce!
Rozbitá skříň s jízdními řády. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko – Velmi krátce po uvedení nového informačního systému do provozu se objevil problém. Jeden ze sloupů informačního systému ve Velebudicích je poškozený.

„Zřejmě opět zaútočily děti kamením, tentokrát rozbily vitrínu na nově zprovozněném sloupu informačního systému, kam ukládáme papírové jízdní řády,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský. Podle jeho slov se událost stala na tramvajové zastávce Most, Severografia, v neděli přibližně ve 13.20 hodin.

Útok dětí kamením zřejmě viděla jedna z cestujících, která na místo okamžitě přivolala Policii České republiky. „Policie celou událost šetří a hodlá si prohlédnout i dostupné kamerové záznamy, které má od dopravního podniku k dispozici,“ řekl ještě Dunovský.

Projekt Informační systém II. byl dokončen v polovině dubna jako navazující projekt, kterým byly pokryty i zastávky MHD v Litvínově. Součástí informačního systému je kamerový systém, který pokrývá celý prostor zastávek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru