AKTUÁLNĚ: Rozsáhlá pátrací akce na Barboře. Nevynořili se dva potápěči!
Pátrání po pohřešovaných potápěčích. Foto: Oldřich Hájek
Most

Teplicko – Na vodní nádrži Barbora probíhá od úterního dopoledne rozsáhlá pátrací akce. Hledají se tady dva potápěči, kteří se nevynořili. Pátrání je zatím bohužel bezúspěšné.

Pohřešované sportovní potápěče hledají jejich kamarádi, hasiči a policejní potápěči od 10.00 hodin dopoledne. „V deset hodin nám instruktor z potápěčského centra oznámil, že se dva potápěči při trénování nevynořili. Na místo vyjeli policejní potápěči ze zásahové jednotky. V tuto chvíli stále probíhá pátrání,“ sdělila krátce po půl jedné odpoledne policejní mluvčí Ludmila Světláková. Podle poznatků přímo z místa hledají potápěči pohřešované právě pod hladinou blízko potápěčského centra.

2606potapec1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru