Okny a dveřmi vycházel kouř, policisté a strážníci včasným zásahem zabránili možnému neštěstí
Policisté ženě opravují lehce poškozené dveře. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Hned několik vozů Policie ČR a strážníků směřovalo večer do ulice Lidická v Mostě, kde policistům označil oznamovatel byt, ze kterého jsou cítit spálené potraviny a z bytu již vycházel okny a dveřmi slabší štiplavý kouř.

Policisté na místo povolali jednotku mosteckých hasičů. I přes vytrvalé bouchání na dveře nikdo neotvíral, tak provedli policisté násilný vstup do bytu, kde byla nalezena tvrdě spící majitelka a na plotně se jí připékalo jídlo.

Strážci zákona ženě byt odvětrali a spálený hrnec ihned po vypnutí sporáku ochladila tekoucí voda. Nebezpečí bylo zažehnáno, a tak byla i odvolána jednotka mosteckých hasičů. Žena byla nezraněna a nepožadovala ani lékařské ošetření.

Díky tomuto včasnému zásahu policistů společně se strážníky Městské policie Most nedošlo k větším škodám.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru