Mostečané se zbavovali odpadu jinak, než by měli. A vždy na ně strážníci přišli
Foto: MP Most
Most

Most - Několikrát v uplynulých dnech zjednávali mostečtí strážníci pořádek u popelnic, kam lidé odložili nekomunální odpad. Ten měli místo ke kontejneru odvézt do sběrného dvora.

Anonym oznámil na linku 156, že na tř. Budovatelů z jednoho bytu v prvním patře muž z okna vyhazuje nábytek, který poté odnáší ke kontejnerům na komunální odpad. Strážníkům se místní šetřením podařilo muže nalézt, s kterým přestupek proti veřejnému pořádku na místě projednali v příkazním řízení. Muž nábytek zpět odnesl do místa svého bydliště s tím, že si zajistí jeho odvoz na sběrný dvůr.

Hlídka městské policie byla vyslána do ulice V Zahrádkách, kde měla žena odkládat nekomunální odpad ke kontejnerům. Jednalo o dvě křesla, které zde odložila nájemnice z bytu v prvním patře. Strážníci tento přestupek ve veřejném pořádku s ženou projednali na místě v příkazním řízení. Následně byl tento nekomunální odpad odklizen zpět do místa jejího bydliště.

Další odkládání nekomunální odpadu mimo vyhrazená místa strážníci městské policie řešili v ulici Javorová, kde muž ke kontejnerům odložil sedací soupravu. Strážníkům se místním šetřením podařilo zjistit pachatele přestupku a projednat to s ním na místě v příkazním řízení. Sedací souprava byla poté z místa odklizena.

2808odpad2

Foto: MP Most

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru