Záchranná akce v Mostě: Trojice koťat uvízla ve sklepě, hrozilo jim uhynutí
Foto: Město Most
Most

Most - V pondělí proběhla v Mostě záchrana tří koťat, na něž upozornili obyvatelé města. Koťata byla uvězněna ve sklepních prostorách bl. 523 v ul. Růžová, odkud se nemohla sama bez cizí pomoci dostat a hrozilo jejich uhynutí.

Pracovnice odboru životního prostředí a mimořádných událostí Magistrátu města Most koordinovala záchrannou akci společně se zástupcem společnosti Mostecká bytová, které dům patří.

"Poděkování patří především dvěma velmi ochotným zaměstnancům městské policie, kteří se museli vypořádat se stísněnými podmínkami. Koťata se podařilo zachránit a následně byla převezena do městského útulku pro opuštěná zvířata v Rudolicích," uvádí na svých webových stránkách město Most.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru