Muž nadával rodině. Poté vyhrožoval policistům fyzickou újmou
Ilustrační foto
Most

Obrnice - Obrničtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu 38letému muži z jedné obce na Mostecku.

Tam minulý týden řešila police na základě oznámení incident v rodině, kde byl agresivní muž. Po příjezdu hlídky na místo měl muž přítomným policistům vyhrožovat fyzickou újmou. "Policisté agresora z místa vykázali. Ten se však na místo vrátil. Výtečník skončil s pouty na rukou a následně v policejní cele," přibližuje případ mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Muž byl pod vlivem alkoholu, policisté mu naměřili dvě promile alkoholu v dechu. Za toto jednání mu může soud uložit trest odnětí svobody až na tři léta. Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru