Za bílého dne v domě vykradl byt. Už sedí za jinou trestnou činnost
Ilustrační foto
Most

Litvínov - Policie v Mostě obvinila z přečinu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody 28letého muže z obce na Litvínovsku.

Ten měl v Janově vniknout v panelovém domě do jednoho z bytů, kam se násilím vloupal. Využil doby, kdy poškozený majitel zrovna nebyl doma. "Byt prohledal a odcizil z něj ventilátor, přímotop, pokojovou anténu, teploměr, nabíječku na mobil a další věci," vypočítává mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Muž kradl už v minulosti a byl za to potrestán. Usnesení o zahájení obvinění si muž převzal ve výkonu trestu pro jiný delikt. Lup nebyl zajištěn, kde skončil, obviněný neuvedl. Za toto jednání obviněnému hrozí a tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru