Lidem vadil bezdomovec u domu, strážníci ho kontrolovali dvakrát za den
Strážníci kontrolují bezdomovce. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Ve večerních hodinách se obrátil občan z mostecké ulice Ševčíka z bloku 709, který požádal operátora linky 156 o kontrolu a případné vykázání muže, který leží před domem na travnaté ploše zabalen do deky a spal.

Hlídka na místě zjistila, že se jedná o pro ně známou osobu (muže), kterého zde již hlídka městské policie ten den kontrolovala. Tento muž s hlídkou komunikoval, byl nezraněn a nestěžoval si na žádný zdravotní problém. Nebyl nijak agresivní. Hlídka provedla kontrolu zda muž není v pátrání Policie ČR.

Bohužel k podobným případům jezdí hlídky městské i státní policie nejenom v Mostě skoro každý den, je-li na místě podezření na nějaké zranění či zdravotní problém, volají na místo strážníci zdravotníky. V takovém případě jsou už dvě složky záchranného systému zaneprázdněny opilcem, který by se jen vyspal a ráno odešel. Situaci snad pomůže zprovoznění záchytné stanice, která nyní v Ústeckém kraji chybí. Vznikne v areálu teplické nemocnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru