3D bludiště s vyhlídkovou věží na Šibeníku může začít vznikat ještě letos
Vizualizace zábavního parku na Šibeníku. Zdroj: Město Most
Most

Most - Kompletní stavby se letos už určitě nedočkáme, přesto by mohly ještě letos vzniknout základy pro budoucí bludiště ve výšce v mosteckém parku Šibeník. A hotovo bude před létem.

Radní totiž nyní vzali na vědomí informaci o průběhu otevírání obálek a posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na výstavbu 3D bludiště s vyhlídkovou věží a dětským hřištěm na vrchu Šibeník. Dále schválili uzavření smluvního vztahu s dodavatelem Společnost 3D bludiště Most, zastoupeným společností Gardeline s. r. o., a to za cenu 28 498 713 Kč bez DPH.

Stavba by měla být realizována částečně v roce 2018 (zemní práce, základy, inženýrské sítě) a částečně v roce 2019 (nadzemní části stavby). Dokončení stavby a její zprovoznění se předpokládá do letních prázdnin roku 2019. "Na plánovaném vzhledu 3D bludiště se nic nemění," potvrdil primátor Mostu Jan Paparega.

Studii parku jsme přinesli zde

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru