Honička v Litvínově! Motorkář večer ujížděl před policií, pak uprchl do lesa
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Za řídítka svého motocyklu usedl motorista v Litvínově a vyrazil v úterý večer na silnici, ač má vydaný zákaz řízení všech motorových vozidel od letošního února. Jeho jízda skončila úprkem před policií.

Řidič narazil na policejní kontrolu v Hamru, před policií však začal ujíždět a nedbal výzev k zastavení. Při ujíždění porušil několik dopravních značení a v místech, kde byla rozkopaná komunikace, svůj stroj zastavil a dal se na útěk do lesa, kde se ukryl za strom. Tam ho nakonec hlídka vypátrala.

"Muž ve věku 38 let byl následně převezen na policejní oddělení, kde mu policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Motocykl měl již propadlou technickou kontrolu a řidič měl pozitivní test na návykové látky," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru