Zloděj si do oblečení schoval mražené ryby, chytili ho. S drogerií dokázal proklouznout
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ačkoliv byl za krádež odsouzen k nepodmíněnému trestu, majetkového deliktu se měl opětovně dopustit 31letý Mostečan.

V litvínovském supermarketu si měl ukrýt do oděvu tři balení mražené ryby a sklenici zavařeniny, vše v hodnotě 740 korun. Lup však musel záhy vrátit, neboť byl při odchodu z prodejny zadržen pracovníky ostrahy.

Krást měl i ve dvou drogériích v Mostě, kde měl odcizit holicí strojky, pánské kolínské vody a další drogistické zboží. To pronesl bez placení z obchodů a následně věci zpeněžil na ulici, kdy je údajně prodal neznámým osobám.

"Vyšetřovatel muže obvinil z přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody s ohledem na jeho kriminální minulost. Celkem obviněný napáchal třemi krádežemi hmotnou škodu ve výši 3 474 korun. Policejní komisař obviněného zadržel a podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání," uvedla mluvčí Policie ČR na Mostecku Ludmila Světláková. Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru