Ilustrační foto
Most

Chomutovsko - Šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitý trest. Tyto sankce hrozí 42letému muži, který měl koncem června způsobit dopravní nehodu na silnici č. 1/13 v Chomutově. O aktuálním stavu vyšetřování dopravní nehody informovala Policie ČR.

Řidič jel s osobním vozidlem zn. BMW ve směru od Karlových Varů na Most a při přejíždění z pravého jízdního pruhu do stejnosměrného levého pruhu měl ohrozit motocyklistu jedoucího právě v levém pruhu. "Došlo ke střetu předního kola vozidla s boční částí motocyklu, který i s řidičem upadl na vozovku. Padesátiletý motocyklista při nehodě utrpěl těžké zranění a byl převezen do nemocnice," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Podle dechových zkoušek ani jeden z řidičů nebyl ovlivněn alkoholem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru