REKLAMA
Mladík nutí žebrat chlapce u litvínovské Billy. Má mu takhle vydělávat na drogy
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ženě nakupující v Bille v Litvínově nebyla lhostejná situace u nákupního střediska, které byla svědkem. Obrátila se proto na městskou policii.

Zaslechla totiž hovor mladíka s chlapcem. Mladík se dožadoval po chlapci, aby vyžebral nějaké peníze, nebo něco ukradl. Strážníci na místě chlapce vyslechli a zjistili, že ho mladík delší dobu nutí žebrat či krást, aby měl na marihuanu.

Znají se z ubytovny UNO, kde oba bydlí. V mladíkovi strážníci poznali osobu, která užívá drogy a pohybuje se většinou na území Mostu. Chlapec se mladíka bojí, a proto nic neoznámil doma a ani se nijak zneužívání nebrání.

Strážníci převezli hocha zákonnému zástupci a informovali oddělení sociálně-právní ochrany dětí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru