Na Mostecku pochytali zloděje z obchodů. Všichni už měli s krádežemi zkušenosti
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Není týdne, aby na policejních služebnách neskončily osoby, které kradly v obchodech. Někteří byli zadrženi na místě ostrahami prodejen, jiné vypátrali policisté díky osobní znalosti.

Žena ve věku 29 let z Mostu měla v supermarketu odcizit balení žvýkaček v hodnotě jeden tisíc korun, které si ukryla do kočárku. Ostraha ji při odchodu z objektu zadržela. Zřejmě nepoučena zamířila do jiného obchodu v Mostě a do tašky si schovala drogistické zboží. I v tomto případě neunikla pozornosti tamních detektivů.

Větší množství žvýkaček za více než dva tisíce korun měli společně odcizit 34letý muž z Litvínovska a stejně stará žena z Litvínova. Oba byli v minulosti za krádeže odsouzeni. Jak s lupem naložili, policii při výslechu neuvedli. Od policie si všichni odnesli záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

Balení oříšků pistácií zřejmě neodolal 25letý Mostečan, který si ho schoval pod vestu a poté prošel pokladnami bez zaplacení. Oříšky však ochutnat nestihl. Skončil na policii a lup musel vrátit. Kradl už v minulosti.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru