Rozlícený mladík vykopl sklo u řidiče tramvaje. Tohle byl důvod jeho rozčílení
Na místě hned zasahovali strážníci i policisté. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V pondělí v podvečer byli strážníci Městské policie v Mostě požádání o asistenci řidičem tramvaje, stojícim v zastávce U Prioru. Vandalové poničili jeho vozidlo.

K řidiči přistoupila mladá dvojice a chtěla si z kabinky koupit lístek za pár korun a platit ho velkou bankovku. Bohužel řidič se omluvil, že nemá nazpět drobné. Rozhořčený mladík mu potom nohou vykopl plastovou výplň dveří do kabiny řidiče a dvojice posléze z tramvaje utekla.

Ač se na místo dostavily během okamžiku tři hlídky strážníků městské policie a hlídka Policie České republiky, kteří měli od řidiče tramvaje velice podrobný popis mladé dvojice výtržníků, tak se je již nepodařilo nalézt. Z tramvaje museli vystoupit všichni cestující a ta následně odjela do dopravních podniků na opravu dveří kabiny.

0608tramvaj2

Poničená kabina řidiče. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru